DiscoWeb Message Boards
 

Go Back   DiscoWeb Message Boards > DiscoWeb Technical Boards > Discovery - Technical Discussions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-19-2017, 08:27 PM
chewy4000 chewy4000 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 7
I have read many reasons for these not too work, mostly the light switch itself. Removed it and cleaned it 3 times, bought another light switch,same exact problem.
Headlights turn on blinkers and brakes work, no tail lights or instrument cluster at all.
Work around or drive around is using rear fog light as running lights.

Any Ideas What Else to test or check?

Thanx in Advance
97 Disco SE7
Reply With Quote
  #2  
Old 10-19-2017, 10:32 PM
Icannap1's Avatar
Icannap1 Icannap1 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: OC, CA
Posts: 67
Member Trucks
Check fuses look at the following diagrams:
page 204 - 211 on the Rave electrical circuits H4 side lamps. That should get you started.
Attached Images
File Type: png D1 lts1.PNG (102.3 KB, 11 views)
File Type: png D1 lts2.PNG (97.1 KB, 10 views)
File Type: png D1 lts3.PNG (95.6 KB, 8 views)
Reply With Quote
  #3  
Old 10-20-2017, 12:39 AM
Levi's Avatar
Levi Levi is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Cheyenne, WY
Posts: 500
Check your glovebox light to see if it is shorting and blowing the fuse. A member here has a YouTube video about it.
__________________
98 DI LSE
Reply With Quote
  #4  
Old 10-20-2017, 06:50 AM
discostew discostew is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Northern Illinois
Posts: 4,416
Quote:
Originally Posted by Levi View Post
Check your glovebox light to see if it is shorting and blowing the fuse. A member here has a YouTube video about it.
This is what I would start with. The glove box light is wired into that circuit and causes a lot of this kind of stuff.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-20-2017, 01:55 PM
German Gruner's Avatar
German Gruner German Gruner is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: Boulogne, Bs. As., Argentina
Posts: 236
Member Trucks
Rear bumper right sidelamp bulb holder is frecuently a trouble source. You can pull its connector. To connect a little bulb over a blowed fuse is a good help to find shortcuts.

Regards
__________________
_________________________
1998 D1300 TDI & 2003 DII Td5 hse
Reply With Quote
  #6  
Old 10-20-2017, 08:13 PM
chewy4000 chewy4000 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 7
OK cool guys , thnx.
Checked real quick tonight the glove box bulb and looked normal connectors and bulb not blown. But also out, no light
So I guess tomorrow under daylight I'll check fuses better and rear tail housings.

Thnx
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DII - Headlights on but No Dash or Tail Lights TagHeuer Discovery - Technical Discussions 1 12-06-2011 10:55 PM
DII dash/ tail lights not working JWilliams Discovery - Technical Discussions 11 08-10-2010 08:44 PM
no tail/ body/ dash lights! discovry1 Discovery - Technical Discussions 25 05-07-2010 11:38 AM
No Dash Lights or Tail lights (from a newbie) frets70 Discovery - Technical Discussions 12 01-23-2006 01:55 PM
Again No Dash/Tail/Glovebox Lights jake29 Discovery - Technical Discussions 6 10-03-2005 05:27 PM

» Log in
User Name Not a member yet?
Register Now!
Password
» Today's Birthdays
u352 (49)
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -4. The time now is 04:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2000 - 2015, DiscoWeb.org. All rights reserved.

Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.